KAP ***ZPY*** ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu

19.03.2024 - 16:47 | Son Güncelleme :

KAP ***ZPY*** ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu



***ZPY*** ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu )

Diğer Hususlar
Açıklama Fon Portföyündeki Varlıkların Alım Satımına Aracılık Eden Kuruluşlar ve Aracılık İşlemleri İçin Ödenen Komisyonlar
Fon portföyünde yer alan varlıkların alım satımına T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılık etmektedir. Söz konusu aracılık işlemleri için uygulanan komisyon oranları aşağıda yer almaktadır:
1) Pay komisyonu: BİST Pay Piyasasında geçerli olan tarife geçerli olup, % 0,015 (Onbindebirvirgülbeş) + BMV
2) Sabit Getirili Menkul Kıymet Komisyonu: BİST Borçlanma Araçları Piyasası Kesin Alım Satım Pazarında gerçekleşen işlemler için BİST tarifesi geçerli olup, %0,00075 (milyondayedivirgülbeş) + BMV
3) Repo-Ters Repo komisyonu: BİST Borçlanma Araçları Piyasası Repo ve Ters Repo Pazarında gerçekleşen işlemler için BİST tarifesi geçerli olup, O/N işlemlerde %0,0005 (milyondabeş) +BMV olup, O/N dışındaki işlemlerde ise vade süresi boyunca hergün için aynı oran uygulanır.
4) VİOP Piyasası işlemleri komisyonu: % 0,02 (onbindeiki) + BMV
5) BPP İşlemleri komisyonu: O/N işlemlerde %0,0001(milyondabir) + BMV olup, O/N dışındaki işlemlerde ise vade süresi boyunca hergün için aynı oran uygulanır.
6) Fon katılma payları komisyonu: Portföye alınacak yatırım fonu katılım payları için herhangi bir komisyon ödenmeyecektir.
7) Borsa Yatırım Fonu Pay komisyonu: BİST Pay Piyasasında geçerli olan tarife geçerli olup, % 0,0025 (Yüzbindeikivirgülbeş) + BMV (Belirtilen oran aracı kurumların sistemleri ve fon muhasebe sistemleri uygun hale geldiğinde uygulanacaktır).
Karşılık Ayrılan Giderler: Yönetim Ücreti, Bağımsız denetim ücreti, BİST Borçlanma Araçları Piyasası Borsa Payı ve Tescil Ücretleri, BİST Endeksleri Lisans Ücreti ve mevzuat gereği olabilecek giderler için günlük karşılık ayrılır.
FON PORTFÖYÜNÜN SAKLANMASI VE FON MALVARLIĞININ AYRILIĞI
Fon portföyünde yer alan ve saklamaya konu olabilecek varlıklar Kurulun portföy saklama hizmetine ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde Portföy Saklayıcısı nezdinde saklanır.
Fon'un malvarlığı Kurucu'nun ve Portföy Saklayıcısı'nın malvarlığından ayrıdır. Fon'un malvarlığı, fon hesabına olması şartıyla kredi almak türev araç işlemleri veya fon adına taraf olunan benzer nitelikteki işlemlerde bulunmak haricinde teminat gösterilemez ve rehnedilemez. Fon malvarlığı Kurucunun ve Portföy Saklayıcısının yönetiminin veya denetiminin kamu kurumlarına devredilmesi halinde dahi başka bir amaçla tasarruf edilemez, kamu alacaklarının tahsili amacı da dahil olmak üzere haczedilemez, üzerine ihtiyati tedbir konulamaz ve iflas masasına dahil edilemez.
FON'UN SONA ERMESİ VE FON VARLIĞININ TASFİYESİ
Fon, Tebliğ'in 28. maddesi, 29. maddesi ve Rehber'in 11. maddesi hükümleri çerçevesinde sona erer ve tasfiye edilir.





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1260250


BIST
 

Hisse Başarıyla eklendi