KAP ***ZPY*** ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu

04.04.2024 - 16:43 | Son Güncelleme :

KAP ***ZPY*** ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu



***ZPY*** ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu )

Komisyon ve Gider Bilgileri
Fon Yönetim Ücreti Oranı ve Giriş-Çıkış Komisyonları
İhraç Sıra Numarası Fon İçtüzüğünde Yer Alan Yönetim Ücreti Oranı (Günlük) (%) Fon İçtüzüğündeYer Alan Yönetim Ücreti Oranı (Yıllık) (%) Uygulanan Yönetim Ücreti Oranı (Günlük) (%) Uygulanan Yönetim Ücreti Oranı (Yıllık) (%) Giriş Komisyonu (%) Giriş Komisyonuna İlişkin Açıklama Çıkış Komisyonu (%) Çıkış Komisyonuna İlişkin Açıklama Performans Ücreti Oranı (%)
0,000205 0,075 0,000205 0,075

Diğer Hususlar
Açıklama Fon Portföyündeki Varlıkların Alım Satımına Aracılık Eden Kuruluşlar ve Aracılık İşlemleri İçin Ödenen Komisyonlar
Fon portföyünde yer alan varlıkların alım satımına T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılık etmektedir. Söz konusu aracılık işlemleri için uygulanan komisyon oranları aşağıda yer almaktadır:
1) Pay Senedi Piyasası İşlemleri Komisyonu: Komisyon alınmamaktadır.
2) Sabit Getirili Menkul Kıymet Komisyonu: Komisyon alınmamaktadır.
3) Repo-Ters Repo komisyonu: Komisyon alınmamaktadır.
4) VİOP Piyasası işlemleri komisyonu: Komisyon alınmamaktadır.
5) BPP İşlemleri komisyonu: Komisyon alınmamaktadır.
6) VİOP Piyasası İşlemleri Komisyonu: Komisyon alınmamaktadır
Ayrıca, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Halk Yatırım Menkul Değerleri A.Ş. aracılığı ile pay piyasası alım satım işlemleri gerçekleştirilmekte olup, sözkonusu aracılık işlemleri için uygulanan komisyon oranları aşağıda yer almaktadır
Pay komisyonu: Komisyon alınmamaktadır.
FON PORTFÖYÜNÜN SAKLANMASI VE FON MALVARLIĞININ AYRILIĞI
Fon portföyünde yer alan ve saklamaya konu olabilecek varlıklar Kurulun portföy saklama hizmetine ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde Portföy Saklayıcısı nezdinde saklanır.
Fon'un malvarlığı Kurucu'nun ve Portföy Saklayıcısı'nın malvarlığından ayrıdır. Fon'un malvarlığı, fon hesabına olması şartıyla kredi almak türev araç işlemleri veya fon adına taraf olunan benzer nitelikteki işlemlerde bulunmak haricinde teminat gösterilemez ve rehnedilemez. Fon malvarlığı Kurucunun ve Portföy Saklayıcısının yönetiminin veya denetiminin kamu kurumlarına devredilmesi halinde dahi başka bir amaçla tasarruf edilemez, kamu alacaklarının tahsili amacı da dahil olmak üzere haczedilemez, üzerine ihtiyati tedbir konulamaz ve iflas masasına dahil edilemez.
FON'UN SONA ERMESİ VE FON VARLIĞININ TASFİYESİ
Fon, Tebliğ'in 28. maddesi, 29. maddesi ve Rehber'in 11. maddesi hükümleri çerçevesinde sona erer ve tasfiye edilir.





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1267345


BIST
 

Hisse Başarıyla eklendi