Yıldırım: Hayatın olağan akışı aksamayacak

21.07.2016 - 09:26 | Son Güncelleme :

Yıldırım, "OHAL'de hayatın olağan akışını negatif yönde aksatacak hiçbir uygulamaya gidilmeyecek" açıklamasında bulundu.

https://i.bigpara.com/i/55big/binali_yildirim_650_8.jpg

Başbakan Binali Yıldırım alınan üç aylık olağanüstü hal kararının vatandaşların gündelik hayatlarını olumsuz etkileyecek bir karar olmadığını belirterek, bu süreçte hayatın olağan akışını negatif yönde aksatacak hiçbir uygulamaya gidilmeyeceğini söyledi.

##$HABER_1434103$##

Reuters'in haberine göre; Başbakanlık internet sitesinde yer alan açıklamasında Yıldırım, "... Darbe girişiminin yol açtığı kayıplar ve zararlar telafi edilecek, ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği ile ilgili kaygılar bertaraf edilecek, yönetimde ahenk sağlanacak, gerekli düzenlemeler daha hızlı yapılacak ve hukuka aykırı kısıtlayıcı hiçbir düzenlemeye gidilmeyecektir" dedi ve ekledi:

"Devlet ve milletimizin bekası ve huzuru için zorunlu olarak aldığımız bu kritik karar, bizatihi devlet düzeninin hukuk içinde işleyişine taalluk eden bir karardır. OHAL Sürecinde yapılacak bütün düzenlemeler daha hızlı ve süratli olmak üzere TBMM'ye sunulacaktır."

Haberin Devamı

Yıldırım, bundan sonra da hukuk düzeni, demokrasi ve ekonomik istikrar ile kamu düzeninin korunması için azami özen göstereceklerini kaydetti. 

 

Hisse Başarıyla eklendi