Yeni İmpreza ekimde geliyor

14.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :



Türkiye distribütörlüğünü Baytur Motorlu Vasıtalar A.Ş.`nin yürüttüğü Subaru markasının efsane modeli İmpreza, tamamen yenilenen görünümü ile ekim ayında Türkiye`de satışa sunuluyor. Kullanıcılara 2.0 Turbo Sedan, 2.0 Turbo Sports Wagon ve 1.6 Sedan olmak üzere üç alternatifle sunulacak İmpreza serisi, bütün Subaru modelleri gibi Fuji Heavy`nin yüksek teknolojisiyle üretiliyor. `Sürekli dört tekerlekten çekiş` ve `aktif sürüş-aktif güvenlik` sloganlarıyla tanınan Subaru, üç yıl üst stte Dünya Ralli Şampiyonası Markalar Şampiyonu olan İmpreza serisini, tüketici beklentileri doğrultusunda, 2000`li yılların dizaynıyla yeniledi.

Yarış pistlerinde edindiği ileri teknoloji birikimini İmpreza serisiyle binek otomobile aktaran Subaru, İmpreza 2.0 Turbo WRX ve 2.0 Turbo WRX Sports Wagon seçeneklerinde 244 Hp beygir gücünün yanı sıra yüksek torku ile yine beklentilerin çok üstünde bir performans sunuyor. İmpreza 1.6 Sedan ise güvenlik, konfor ve performansın keyfini 1.600 cc bir araçta kullanıcılarına yaşatıyor.

Yatay boxer motor

Yatay boxer motoru, Sürekli Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi gibi bütün modellerde standart olan `aktif güvenlik` öğelerinin yanı sıra sensörlü sürücü + yolcu ön-yan hava yastıkları, ABS, aktif gergili emniyet kemerleri gibi `Pasif Güvenlik` öğeleri de yeni İmpreza modellerinde kullanıcılara sunuluyor. Yeni İmpreza serisi, tüketici talepleri doğrultusunda geliştirilen görünüm ve iç dizaynıyla Türkiye yollarına çıkmaya hazır. (Radikal)
 

Hisse Başarıyla eklendi