Yapı Kredi`den Geleceğe Yatırım

25.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :




İSTANBUL (A.A) - 25.10.2000 - Yapı Kredi, iş dünyasına ve ekonomisine olan katkılarını teknoloji içerikli etkinliklere sponsor olarak sürdürüyor. Yapı Kredi`den yapılan açıklamada, bankanın iş yapış biçimlerini ve süreçlerini elektronik ortama aktaran ya da aktarmaya karar veren kuruluşlara ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürünlerini ve hizmetlerini sunan bir ``değer zinciri hizmet sağlayıcısı`` olmayı hedeflediği bildirildi.

Yapı Kredi`nin, teknolojiyi kendisi için kullandığı gibi ülkenin ihtiyacı olan sürdürülebilir ekonomik ve sosyal kalkınma için teknolojik gelişim konusunda da toplumsal misyonunu ihmal etmediği vurgulanan açıklamada, bankanın elektronik dünya ve bunun getirdiği yeni fırsatlarla ilgili olarak düzenlenen seminer, konferans gibi bilinçlendirme etkinliklerine sponsor olarak iş dünyasına ve ekonomisine katkılarını sürdürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, ``Yapı Kredi, teknolojinin bankacılık uygulamalarına uyarlanmasında öncü ve lider rolüyle birlikte teknoloji içerikli etkinliklere destek sağlayarak ülkemizin yeni ekonomik düzende aktif olması için misyonunu her zaman sürdürecektir`` denildi.
 

Hisse Başarıyla eklendi