Yangına Körükle Gidiyorlar

06.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


MHP lideri Bahçeli, `dikkatsiz ve sorumsuz bazı çevreler`in farklı amaçlar ve çıkarlar uğruna, çeşitli spekülasyonlar yaparak yangına körükle gittiklerini ileri sürdü.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İnşallah en kısa zamanda ekonomik kriz aşılacak, rant ekonomisinden, reel ekonomiye geçiş süreci tamamlanacaktır dedi.
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Türk ekonomisi açısından sıkıntılı bir haftanın geride bırakıldığını söyledi. Türkiye`de yaşanan siyasi ve ekonomik krizlerin arka planında sorumsuz siyaset anlayışının yattığına dikkat çeken Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: Yaşadığımız kriz, Türk ekonomisi açısından yeni bir olgu değildir. Dikkatsiz ve sorumsuz bazı çevreler, farklı amaçlar ve çıkarlar uğruna, çeşitli spekülasyonlar yaparak adeta yangına körükle gitmişlerdir. Akıl almaz düzeylere yükselen faiz oranlarını mazur gösterecek riskler olmadığını belirten Bahçeli, bu kritik dönemde muhalefet partilerinin yöneticilerinin de iyi bir sınav vermediklerini ileri sürdü. (FİNANSAL FORUM)


 

Hisse Başarıyla eklendi