WHITE SIDE APARTMENTS

15.07.2008 - 14:04 | Son Güncelleme :

Beyaz renklerin hakim olduğu sade, aydınlık ve ferah bir dünya

https://i.bigpara.com/i/55big/white.jpg

Beyaz renklerin hakim olduğu sade, aydınlık ve ferah bir dünya

White Side Apartments, TAGO Mimarlık ofisinin deneyimi ile ABINVEST ve Kuzey Avrupalı gayrimenkul fonu LAREF ortaklığında, Çekmeköy`de, 13 dönüm üzerine inşa ediliyor.


Sadece 242 butik daireden oluşan White Side Apartments; iç dekorasyonunu dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz daireleri, ince ayrıntılarla zenginleştirilmiş mimarisi, akıllı ev teknolojisi, geniş pencereli ferah iç mekanları, 24 saat özel güvenliği ve çağdaş yaşam kalitesi ile yepyeni ve özgün bir yaşamın adresi.

W Lounge; resepsiyon, cafe, bilardo, multimedya odası
Fit Club; fitness istasyonu, masa tenisi, havuz, sauna ve masaj
Açık Alan; tenis, basketbol, çocuk parkı, yürüyüş parkuru

İstanbul`un birçok önemli noktası White Side`ın komşusu konumunda...

Alışverişten sağlığa, eğitimden iş merkezlerine, yeme-içmeden eğlenceye..

Alternatif bir şehir merkezi olma yolunda süratle gelişen Ümraniye-Çekmeköy bölgesinde bulunan White Side, alıcısına dörtdörtlük bir yatırım olanağı sunar.

2011 yılında hizmete girecek, "Dudullu- Bostancı" ve "Çekmeköy-Üsküdar" duraklarına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olacaksınız.

İlk 3 ay ödeme yapmayın

2008-2009 yılı aylık ödemelerinizi sabitleyin.

Faiz oranınızı, peşinata göre belirleyin.

Türkiye`de ilk kez: Tapu sigortası güvencesi sunuyoruz.
White Side Apartments`da daire tapunuz, Türkiye`de ilk kez yapılan bir uygulama ile First Title Insurance ve Fiba Sigorta güvencesiyle sigortalanıyor. Dairenizi alırken aklınız tapu ile ilgili sorulara takılmayacak. Mülkünüz, bilinmeyen tapu senedi problemlerine karşı önceden bizim tarafımızdan sigortalanmış olacaktır.

Tapu Sigortası (Title Insurance) Nedir?

Çoğu gelişmiş ülkede geçerli olan Title Insurance uygulaması, öncelikle ABD`de geliştirilmiş bir mülkiyet sigortası ürünüdür. Ev sahiplerini, yatırımcıları ve borç verenleri tapu/mülkiyet ile ilgili kusur ve sorunlardan doğacak olası kayıplara karşı korur.


(hurriyet emlak)














 

 

Hisse Başarıyla eklendi