Uzmanlar bu hisseleri önerdi !

20.03.2017 - 11:25 | Son Güncelleme :

Ziraat Yatırım yayınladığı haftalık hisse teknik öneri listesinde Arçelik, Goodyear ve Zorlu Enerjiyi önerdi.

https://i.bigpara.com/i/55big/06012015_bist.jpg

İşte Ziraat Yatırım'ın analizi:

Arçelik ( ARCLK ): Hisse Cuma günü boşluklu bir açılış yapmış ve hacimli bir şekilde alçalan trend çizgisi ve yatay dirençlerin üzerinde kapatmıştır. Halihazırda kısa - orta ve uzun vadeli ortalamalarının da üzerine çıkan hissede göstergeler de olumlu bir görüntü çizme eğilimindeler. Bu kapsamda hissenin şubat ayından itibaren yaşadığı yatay hareketin son bulacağını ve son düşüşün yüzde 50 ardından, yüzde 61,8 fibonacci düzeltmesine doğru hareket edebileceğini düşünüyoruz.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Haberin Devamı

Goodyear ( GOODY ):Haftalık grafikte dönüş mum çubuklarından Doji görüntüsü ile kapatan hissede, aşağı yönlü kanal hareketinde hafta başında kanal alt bandından savrulduktan sonra hacimli tepki ile karşılaşılması Şubat ayından beri yaşanan düşüşün bittiğinin işareti olabilir. Diğer taraftan, çift tepe formasyon hedefi de 3,55 seviyesi görülerek tamamlanmış olabilir. Göstergelerde de toparlanma eğilimi olduğunu izliyoruz: RSI kendi alçalan trend çizgisine doğru güçlenirken, MACD ile sinyal çizgisi arasındaki fark daralmakta. Bu çerçevede kanal üst bandı olan 3,68 civarındaki direncin bu hafta kırılacağını düşünüyoruz.

##$HABER_1437542$##

Haberin Devamı

Zorlu Enerji ( ZOREN ):Hissede göstergeler toparlanma eğilimi gösterirken, haftayı kısa vadeli alçalan trend çizgisi ve 20 günlük ortalamasından kapattı. Diğer taraftan, tercih ettiğimiz elliott sayımına göre geçen yıl Aralık ayında başlayan yükseliş hareketi henüz bitmemiş gözüküyor. Bu kapsamda, hissenin bu hafta yukarı yönlü hareket edebileceğini tahmin ediyoruz. Ek olarak, tepede oluşan ve dönüş formasyonlarından olan omuz baş omuz görüntüsünün, sol omuz tam oluşmadığı için sorunlu olabileceğini düşünüyoruz. 

 

Hisse Başarıyla eklendi