Usas Ucak Servisi A.s.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklamaya Cevaben Gonderdigi 17.10

17.10.1997 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu:Finansal Forum gazetesinde yayinlanan haber. Baskanliginizdan alinan 17 Ekim 1997 tarih ve 16381 sayili yazinizda bahse konu haberle ilgili ve SPK`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi geregi aciklamalarimiz asagda sunulmustur.
1)Sirketimiz Devlet Hava Meydanlari Isletmesinden 1996 yilinin sonlarina dogru Trabzon Havaalaninda yeni ikram binasi yapabilmek icin yer kiralamis. 1997 yilinin basinda ise eski unitelerini yenilemek icin Antalya Dalaman ve Bodrmu havaalanlarinda da arazi kiralamis bulunmaktadir.
2)Yatirimlar yenileme yatirimlari olup tarafiniza gonderilen Sirketimizin 1996 yili faaliyet raporunda bu konularla ilgili bilgiler verilmisti. Bu nedenle ilgili gazetede yeralan haber konusu yeni degildir. Zira Usas kuruldugundan bu yana faaliyet birimlerinde her sene buyuk degisiklikler yapmaktadir.
3)sirketimiz yetkili organlari yeni projeler icin henuz bir karar almamis olup, bunlarin uzerinde yapilan fizibilite calismalarinin sonucunu beklemekte olup bunlar tarafindan alinacak kararlar tarafiniza ayrintili bir sekilde bildirilecektir.
4)Kisaca ozetlersek bahsedilen iki yeni havaalanindan Trabzon`da yer kiralanmis, Bodrum Milas havaalaninda ise Bodrum Mumcular havaalaninda bulunan unitemiz buraya tasinmis olup burada da yenileme calismalari devam etmektedir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi