Turkport`tan Açık Finans Kanalı

02.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Reuters ve Turkport işbirliği ile kurulan Finans kanalı Türkport müşterilerine piyasa verileri, grafik ve haber sunuyor.


Dünyanın en büyük finansal bilgi ve haber grubu olan Reuters ile Türkiye`nin medya portalı Turkport`un ortak kurduğu ve internet kullanıcılarının hizmetine sunulan Finans kanalı yayına başladı. Bu kanalın farklı bir özelliği de var. İhtiyaç duyulan bilgiler görüntülenip diğerleri ekrandan kaldırılabiliyor, böylece kullanıcılar kendi finans sayfalarını oluşturabilme imkanına sahip oluyorlar. Kendi finans sayfasını oluşturmak isteyenler Turkport son dakika haberleri bu sayfaya alabiliyorlar. Ana endeksler, tüm endeksler de bu sayfaya alınabiliyor. Sadece izlenmek istenen fonlar ve ilgilenilen hisse senetleri hakkında detaylı bilgiler veren sayfa da kişiselleştirilebilen sayfalar arasında bulunuyor. Öte yandan en çok kazanan en çok kaybeden hisseler, TCMB Efektif Kurlar, 1 ABD Dolarına karşılık gelen döviz değerleri, en az 3 dakika gecikmeli gelen İMKB hisse senedi yüzeysel verileri, en az 15 dakika gecikmeli gelen tahvil bono ve repo yüzeysel verileri kendi sayfasını oluşturmak isteyen kişilerin kullanabileceği veriler arasında bulunuyor. (YENİ BİNYIL)

Öte yandan Turkport Finans Kanalı`nda bir bölüm de gün boyu güncellenen finans haberlerine ve ekonomi yazarlarına ayrıldı. Hisse senedi listesi, en çok işlem gören, en çok kazanan, en çok kaybeden hisse senetleri ve piyasa özet bilgileri, kıymetli madenlerin fiyat bilgisi kanalda bulunuyor.

Turkport Finans Kanalında piyasa verileri, haberler, yorumlar, grafikler ve pek çok bireysel hizmete http://www.turkport.com/reuters adresinden veya doğrudan doğruya reuters.turkport. com adresinden ulaşmak mümkün.

 

Hisse Başarıyla eklendi