Turk.Net`e Yabancı Bir Ortak Geliyor

31.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Geçen yıl yüzde 70`i Sabancı`ya satılan Türk.net`in kurucuları Yürekli ve Kapralı, şimdi de isimlerini gizli tuttukları yabancı şirketlerle flört etmeye başladı.



ORTAKLIK 2001`E YETİŞECEK;

Merkezi Londra`da bulunan ve 19 ülkede büro ve temsilcilikler ağına sahip Celebrity Speakers Associates (CSA) Türkiye Temsilciliği, Brezilyalı ünlü işadamı Ricardo Semler`i 20 Kasım`da İstanbul`da ağırlayacak. Dünyada klasik yönetim modelleri alt-üst eden Semler, İstanbul`da vereceği konferansta Organizasyonda 21`nci yüzyıl senaryoları; Radikal yönetim stratejileri ve yöneticisiz yönetim modellerini anlatacak. Aile şirketi Semco`daki yönetim pratiğini yazıya dökerek dünyaca tanınmasına yol açan Masaları tersine çevirmek adlı kitabı, Brezilya`da 4 yıl boyunca en çok satanlar listesinde bulundu ve 46 baskı yaptı.


Konferans, Arthur Andersen`in ana sponsorluğunda The Plaza Hotel`de gerçekleştirilecek. Dünya Ekonomik Forumu`nun Geleceğin Global Liderlerinden Biri olarak değerlendirdiği Ricardo Semler konferansında, hem bir aile şirketi olan Semco`yu uyguladığı sıra dışı yöntemlerle nasıl dünyanın en büyük şirketleri arasına sokmayı başardığını anlatacak, hem de global ekonomik gelişmeler çerçevesinde yeni yönetim modelleri konusundaki düşüncelerini paylaşacak. (YENİ BİNYIL)

 

Hisse Başarıyla eklendi