Türkiye`yi sat, Rusya`yı al

22.05.2012 - 14:38 | Son Güncelleme :

Morgan Stanley, ``Türkiye 5 yıllık CDS`leri sat, Rusya 5 yıllık CDS`leri al`` önerisinde bulundu

https://i.bigpara.com/i/55big/349morganstanley.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/morganstanley.jpg">Morgan Stanley, ``Türkiye 5 yıllık CDS`leri sat, Rusya 5 yıllık CDS`leri al`` önerisinde bulundu.

Yılın çoğu zamanında gelişmekte olan ülke varlıklarına ilişkin ihtiyatlı görünümün altının çizildiği Morgan Stanley tarafından yayımlanan raporda, öne çıkan iki önemli unsura değinildi. Yunanistan ile  ile Euro Bölgesi`nde borç sürdürülebilirliğinin piyasadaki zayıflığı tetiklemesiyle ilgili endişelere yer verilirken, piyasanın küresel büyümedeki yavaşlamayı fiyatlayacağı görüşüne yer verildi.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Gelişmekte olan ülkelerin büyüme verilerinin bu yıl için zayıf kaldığına değinilen raporda, Çin`den gelen ilk çeyrek gsyh rakamının beklentileri altında kalırken, göstergelerin, ikinci çeyreğin zayıf bir tonda başladığını gösterdiğine yer verildi.  Kurumun, Çin`in 2012 yıl sonu büyüme tahminini yüzde 9`dan yüzde 8,5`e indirdiği hatırlatıldı. Öte yandan Hindistan için 2012 yıl sonu büyüme tahmininin yüzde 6,9`dan yüzde 6,3`e revize edildiği kaydedildi.

EMFX momentumda kısa dönemli geri çekilme risklerinin olduğu kaydedilirken, son dönemde ülke para birimlerinde görülen oynaklığın volatiliteyi minimize etmek amacıyla yapılan müdahalelerin artan riskine karşı dikkatli olunduğu vurgulandı.

Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi para birimlerinin hedeflendiğinin kaydedildiği raporda, ``Türkiye 5 yıllık CDS`leri sat, Rusya 5 yıllık CDS`leri al`` önerisinde bulunuldu.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

 

Hisse Başarıyla eklendi