KAP TÜRKİYE HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu

29.09.2020 - 14:45 | Son Güncelleme :

KAP TÜRKİYE HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu



TÜRKİYE HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu )

Fona İlişkin Bilgiler
Fonun Yatırım Stratejisi - Bant Aralıkları
Yatırım Yapılan Sermaye Piyasası Araçları İlgili Yatırım Stratejisinin Bant Aralığı (%) Açıklama
KİRA SERTİFİKALARI-Yurtiçi Kamu Kira Sertifikaları (TL veya Döviz) 70-90 Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılanlar hariç, tek bir ihraççı tarafından ihraç edilen kira sertifikalarına fon portföyünün yüzde onundan fazlası yatırılamaz.
Gelir Ortaklığı Senetleri 70-90 Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılanlar hariç, tek bir ihraççı tarafından ihraç edilen kira sertifikalarına fon portföyünün yüzde onundan fazlası yatırılamaz.
KİRA SERTİFİKALARI-Yurtiçi Özel Sektör Kira Sertifikaları (TL) 0-20
İpotek ve Varlık Teminatlı Menkul Kıymetler 0-20
İpoteğe ve Varlığa Dayalı Menkul Kıymetler 0-20
Vaad Sözleşmeleri 0-20 Varlıkların rayiç değerlerinin %10'una kadar en çok işlemin karşı tarafının tek taraflı bağlayıcı vaadi ile önceden tespit edilmiş şartlarla geri alma taahhüdü ile borsa dışında satabilir.
ORTAKLIK PAYLARI-Katılım Endeksi Ortaklık Payları 10-20 Asgari yüzde onu Borsa İstanbul A.Ş. tarafından hesaplanan katılım endekslerindeki paylarda yatırıma yönlendirilir.
Mevduat/Katılma Hesapları (TL, Altın veya Döviz) 0-20 Katılma hesabı açılması halinde tek bir bankada değerlendirilecek tutar fon portföy değerinin %6'sını aşamaz.
FON-Borsa Yatırım Fonu Katılma Payları 0-100 Türkiye'de kurulu tek bir borsa yatırım fonunun katılma paylarına yapılan yatırım tutarı fon portföyünün %20'sini geçemez.




http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/877191


BIST
 

Hisse Başarıyla eklendi