Turkcell birincilik ödülünü kaptı

08.10.2002 - 09:14 | Son Güncelleme :


Cep operatörü Turkcell, bu yıl ilk kez katıldığı World Communication Awards 2002’de (Dünya İletişim Ödülleri) GPRS Land servisiyle birincilik ödülünü aldı. Yarışmada, Turkcell’in yanı sıra telekom devleri Alman T - mobile, Japon NTT DoCoMO ve İngiliz British Telecom’un da (BT) bulunduğu firmalar tarafından geliştirilen 180 servis ve hizmet vardı.


Törene 500 CEO katıldı

Toplam 17 kategoride gerçekleştirilen ödül töreninde Turkcell, ‘En İyi Yeni Servis’ dalında rakipleri BT, Level3 ve Packet Exchange’i geride bırakarak birincilik ödülünü aldı.

30 Eylül tarihinde Londra’da düzenlenen ödül töreni telekom ve mobil sektöründen 500’e yakın CEO ve yöneticinin katılımıyla gerçekleştirildi.


‘Herkes örnek almalı’

Turkcell’in ödülünü firmanın Mobil Servisler Geliştirme Yöneticisi İsmail Polat aldı. GPRSLand servisi, jüri tarafından ‘Herkese örnek olması gereken bir çalışma’ olarak nitelendirildi.

Turkcell’in hizmetleri arasında yer alan GPRSLand içerisinde cep telefonundan ulaşılan birçok mobil servis yer almakta. Bu servisler arasında, haberler, fal, piyasalar, şehir rehberi gibi WAP servisleri yer alıyor. GPRSLand içerisinde şu an 60’a yıkın mobil servis sunulmakta.
 

Hisse Başarıyla eklendi