Türk Telekom`dan yüzde 50 indirim

16.04.2002 - 15:50 | Son Güncelleme :

Türk Telekom GM, şehir içi görüşme ücretlerinde abone lehine yüzde 50 indirim sağlandığını bildirerek 100 bin lira olan ücreti 50 bin liraya düşürdü


Türk Telekom Genel Müdürü İsmail Hakkı Alptürk, şehir içi görüşme ücretlerinde abone lehine yüzde 50 indirim sağlandığını bildirerek 100 bin lira olan ücreti 50 bin liraya düşürdü.

Düzenleme, Telekomünikasyon Kurumu onayının ardından uygulamaya konulacak. Alptürk, yazılı bir açıklama yaparak yeni düzenlemeyle telefon tarifelerinde sadeleştirmeye gittiklerini bildirdi.

Yeni karar doğrultusunda tarifenin şehir içi ve şehirlerarası olarak 2 grupta uygulanacağı bilgisini veren Alptürk, önceki uygulamada şehir merkezi veya ilçe merkezi içerisinde yapılan konuşmaların şehir içi (lokal) olarak değerlendirildiğini anımsattı.

Eski uygulamada şehir merkezi ile ilçe merkezleri veya ilçelerin birbirleriyle yaptıkları konuşmaların da ayrıca ücretlendirildiğini belirten Alptürk, bu ayrımın kaldırılarak ücretlerde abone lehine bir uygulamaya gidildiğini açıkladı.

Türk Telekom Genel Müdürü Alptürk, Böylece şehir içinde 1 dakikası 100.000 lira olan konuşma ücreti 50.000 liraya düşürülerek şehir içi görüşmelerde yüzde 50 indirim sağlandı. Yeni düzenleme Telekomünikasyon Kurumunun onayını müteakip uygulanacak dedi.

 

Hisse Başarıyla eklendi