Turk Ekonomisi Mercek Altinda.

27.01.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :



Bugun IMF: Ilk heyet IMF, bugun geliyor. Turkiye Masasi Sefi Martin Hardy baskanligindaki gorusmelerde Ekim-Kasim-Aralik aylarina ait gerceklesmelere bakilacak. 8 Subat`a kadar Turkiye`de kalacak olan heyet 1999 yili beklentilerini de degerlendirecek.
4 Subat`ta OECD: OECD Turkiye Masasi yetkililerinden olusan bir heyet, 4 Subat`ta Turkiye`ye gelecek. Bir hafta Turkiye`de kalacak olan OECD heyeti, turkiye ekonomisiyle ilgili en son bilgileri alacak. Heyet, 1999 Turkiye Raporu`nu hazirlayarak OECD Genel Kurulu`na sunacak. Genel Kurul`da onaylanacak olan Turkiye raporunun, Haziran ayinda yayinlanacagi belirtildi.
16 Subat`ta JCR: Japon kredi derecelendirme kurulusu JCR Subat ortasinda geliyor. Turkiye Masasi Sefi Masami Shigematsu baskanligindaki heyet, uc gun kalacak ve son gelismeleri degerlendirecek. Shigematsu, Tokyo`ya donuslerinde, Turkiye ekonomisi konusunda topladiklari bilgileri degerlendireceklerini ve muhtemelen Subat ayi icinde, Turkiye`nin yeni rating notunu aciklayabileceklerini kaydetti. (SABAH)
 

Hisse Başarıyla eklendi