Trilyoner yüzyılı

26.04.2014 - 11:21 | Son Güncelleme :

Önümüzdeki 25 yılda dolar trilyoneri çıkma ihtimali yüzde 11 olarak açıklandı

https://i.bigpara.com/i/55big/varyemez amca.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/varyemez%20amca.jpg">

Forbes dergisi en zengin 400 Amerikalı’nın listesini yapmaya başladığı 1982 yılında, adayların en az 75 milyon dolarlık servete sahip olması gerekiyordu. Bugün bu listeye girmek için en az 1 milyar dolara sahip olunması gerekiyor.

Geçen yıl en zengin 51 ABD’linin toplam serveti 1 trilyon dolar ederken, bu yıl sadece 37 kişinin toplam serveti 1 trilyon doları buluyor.

CNBC’den Eric Rosenbaum, ilk dolar trilyonerinin ne zaman çıkacağı sorusunu soruyor.

Uzmanlar trilyon dolarlık servete sahip olunmasının sadece zaman meselesi olduğunu söylüyorlar. Her yıl servet araştırması raporu yayınlayan Ipsos MediaCT şirketinin yöneticisi Steve Kraus, 25 yıl içinde bir trilyoner görülebileceğini iddia etti.

DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ZENGİN 25 KİŞİSİ... ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

Güney Afrika merkezli başka bir servet araştırma şirketinden analist Andrew Amoils daha detaylı bilgi vermekten çekinmiyor. Ülkelerin milli servetini, emtia fiyatlarını, döviz kurları hakkındaki öngörülerini hesaplayan analist, önümüzdeki 25 yıl içinde bir trilyoner çıkma ihtimalinin yüzde 11 olduğunu belirtiyor.

Dünyanın şu anda en zengin insanı ise 77 milyar dolarlık serveti ile Bill Gates. İkinci sırada Meksikalı işadamı Carlos Slim 70 milyar dolarlık servetiyle, üçüncü sırada Warren Buffett ise 65,2 milyarlık servetiyle yer alıyor.

İLGİLİ HABER: İŞTE ZENGİN OLMANIN 10 YOLU!  TIKLAYIN...

 

Hisse Başarıyla eklendi