Tpbnk Toprakbank A.s.`nin 23.08.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

23.08.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Marmara Bolgesi`nde 17.08.1999 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden Yalova, Izmit, Adapazari, Duzce, Sirinevler ve Avcilar Subelerimiz etkilenmistir. Hasar tespit calismalari devam etmekle birlikte sozkonusu subelerimizin tumu Bankamizca kiralanan binalardir. Sozkonusu subelerimizde bulunan Bankamiza ait ekipman ile kiralama suretiyle alinan ekipmanda ilk tespitlere gore kayda deger bir hasar bulunmadigi anlasilmistir. Ayrica bu ekipman sigortalidir. Dolayisiyla bu subelerimize iliskin hasarlar sadece binalarda olusan catlaklardan, egilmelerden ibarettir.
Depremden etkilenen Subelerimizden Yalova Subemize ait islemler Gemlik Subemizce, Izmit Subemize ait islemler Gebze Subemizce, Adapazari Subemize ait islemler Karadeniz Eregli Subemizce, Duzce Subemize ait islemler Bolu Subemizce, Sirinevler Subemize ait islemler ise Gunesli Subemizce yerine getirilmektedir. Avcilar Subemizde halen faaliyet devam etmekle binanin kismen hasar gormus olmasi dolayisiyla durum yeniden gozden gecirilecektir.
Ayrica diger subelerimize iliskin hasar tespit calismalari da devam etmekte olup onemli bir durumun ortaya cikmasi halinde ayrica tarafiniza duyurulacaktir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi