Tower Plaza, Açıldı

12.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Bursa`da alışveriş ve eğlence kavramına yeni boyut getirmesi beklenen Tower Plaza, görkemli bir törenle açıldı.


Göktuğ Şirketler Grubu Eğlence hizmetleri Anonim Şirketi`nin 35 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği alışveriş ve eğlence merkezi Tower Plaza, hizete açıldı.
Açılışa çok sayıda siyasetçi, akademisyen, sanatçı, yazar ve işadamı katıldı. Adnan Şenses, Kamuran Akkor, Banu Alkan, Onur Akın, Fatih Kısaparmak, Grup Düş gibi sahne dünyasından birçok ismin konser ve gösterisi ise açılışa ayrı bir renk kattı.
Göktuğ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ açılışta yaptığı konuşmada Tower Plaza`da 1200 kişinin istihdam edildiğini belirterek, Bugünkü ekonomik konjonktürde yatırım yapmanın taşıdığı risklere rağmen, bu girişimimizin ilgili çevrelerce takdirle karşılanacağını ummaktayız. Sonuçta, Bursa`ya böylesine görkemli bir tesis kazandırmakla alışveriş ve eğlence kavramına yeni bir soluk getirdiğimize inanıyoruz. Grubumuz; tekstil, elektronik yayıncılık ve inşaat sektörlerinden sonra eğlence sektöründe de hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşamaktadır diye konuştu. Göktürk, Tower Plaza`nın 24 kat ve 35 bin metrekarelik alandan oluştuğuna işaret ederek, yaklaşık 500 araç kapasitelik otopark ile ziyaretçilerine otopark sorununun uzağında huzurlu bir alışveriş olanağı sunduklarını ifade etti.


Binanın içinden dışına dönen dönme dolaplı cafe-restoranın Türkiye`de bir ilk olduğuna vurguda bulunan Göktuğ, Tekstilden konfeksiyona, elektronik eşyadan hediyelik eşyaya kadar seçkin ürünlerin sunulduğu modern mağazalarımız, çocukların eğlence dünyasına seslenen oyun alanlarımız, heyecan ve maceradan hoşlanan yetişkinler için tasarladığımız oyun standlarımız, çeşitli sportif aktivitelerin sergilenebileceği spor komplekslerimiz, fast-food alanlarımız ve efektli üç boyutlu sinema salonlarımız ile konuklarımızı Tower Plaza`da eğlencenin zirvesine davet ediyoruz dedi. Göktuğ, Tower Plaza`nın mevcut konumu ile Güney Marmara`nın cazibe merkezi olmaya aday olduğunu da sözlerine ekledi. (FİNANSAL FORUM)


 

Hisse Başarıyla eklendi