``Tezkere gündemimizde yok``

10.07.2007 - 08:43 | Son Güncelleme :

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere 12 gün kala, sınır ötesi operasyona yönelik bir tezkerenin, gündemlerinde olmadığını söyledi

https://i.bigpara.com/i/55big/erdogan8721.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere 12 gün kala, sınır ötesi operasyona yönelik bir tezkerenin, gündemlerinde olmadığını söyledi. Erdoğan, ``Bu işi gerekli kılacak adımı ilgili birimlerimiz ve kuruluşlarımız bize rapor etmiş de değiller`` dedi.

CNNTURK

TRT 2`de gündeme ilişkin soruları cevaplayan Başbakan Erdoğan, Türkiye terörle mücadele ederken ABD`nin `sessiz` kalmasını eleştirdi.
 
Erdoğan, Bize verilmiş sözlerin, yerine gelmesi lazım. Gelmiyorsa biz başımızın çaresine bakarız diye konuştu.
 
Erdoğan, seçimden sonra yeni bir değerlendirme yapılacağını söyledi.
 
Erdoğan, Kerkük yakınlarındaki Tuzhurmatu`da, Türkmenlere yapılan saldırıda sorumluluğun birinci derecede Irak merkezi hükümetinin olduğunu da belirtti.
 
Yapılan açıklamaların hiçbirinin kendileri için geçerli olmadığını söyleyen Erdoğan, Bazıları da ciddi yanlışlar içine giriyorlar. Ağızlarından çıkanı kulaklarının iyi duyması lazım. Sabrımız sadece bir komşu ülke olmasındandır dedi.
 
Erdoğan, Teröre, teröriste yataklık etmek, onları bu noktada çok daha fazla bu işin dışında tutamaz. Çünkü birinci derecede bu işi onlar çözmek durumundadır diye konuştu.

 

Hisse Başarıyla eklendi