Telekom`da yarın sil baştan

27.06.2001 - 00:00 | Son Güncelleme :

Bugün yapılan toplantıdan yeni yönetiminin oluşturulması kararı çıkmaması nedeniyle, Genel Kurul yarın yeniden toplanacak


Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş ile Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz`ün, Türk Telekom`u özelliştirmeye götürecek yeni yönetim konusunda anlaşmamaları üzerine 3. kez ertelenen Telekom Genel Kurulu yarın bir daha toplanacak.

Sabah yapılan açıklamaların aksine bugün yapılan toplantıda yeni yönetim oluşturulamadı. Kemal Derviş`in daha profesyonel bir kadro isteğine karşılık Enis Öksüz`ün mevcut yönetiminin en azından bir kısmının işine devam etmesi konusundaki ısrarının, tarfların orta noktada buluşmalarını engellediği belirtiliyor.

Bugün, iki tarafın anlaşma sağlayamaması üzerine, Ecevit, Bahçeli ve Hüsamettin Özkan`ın devreye girdiği ancak yinede sonuça ulaşılamadığı ifade edilyor. IMF`in 3`üncü kredi dilimini serbest bırakmak için profesyonel bir yönetime devrini istediği Telekom`da, bugün yaşananlardan sonra Kemal Derviş yarın başlayacak yurtdışı gezisini iptal etti. 3 kez ertelenen Genel Kurul`un yarın yapılacak toplantısında yeni yönetiminin belirlenmesi bekleniyor.
 

Hisse Başarıyla eklendi