TBMM`nin gündemi bu hafta da yoğun

02.03.2004 - 09:12 | Son Güncelleme :

Kapusuz, TBMM`de Parlamento muhabirleriyle yaptığı sohbet toplantısında,Meclis`in bu haftaki çalışma programına ilişkin önerileri hakkında bilgi verdi


TBMM Genel Kurulu, bu hafta da gündemdeki tasarı ve teklifleri yasalaştırmak için mesai yapacak. AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, TBMM`de Parlamento muhabirleriyle yaptığı sohbet toplantısında, Meclis`in bu haftaki çalışma programına ilişkin önerileri hakkında bilgi verdi.

Kapusuz, yarın Danışma Kurulu`nu toplantıya çağırarak Genel Kurul`un çalışma programı konusunda önerilerini sunacaklarını belirterek, görüşülecek tasarı ve teklifler üzerinde CHP ile uzlaşmaya varıldığını bildirdi.

Kapusuz`un verdiği bilgiye göre, Genel Kurul`da yarın sözlü soruların ardından spor etkinliklerinde şiddet ve düzensizliğin önlenmesini öngören yasa tasarısı, 3 Mart Çarşamba günü ise korsan yayınla mücadele amacıyla çeşitli kanunlarda değişiklik yapılmasını öngören yasa tasarısı ile kamu kuruluşları ve belediyelerin verdiği burs ve kredilerin tek elden YURTKUR Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmesini içeren yasa tasarısı ele alınacak. Genel Kurul`da, 4 Mart Perşembe günü ise Kuzey Ankara Girişi ve Kentsel Dönüşüm Projesi`ni içeren yasa tasarısı ile sporda sponsorluk yasa tasarısı görüşülecek. Genel Kurul, bu hafta gündemindeki yasa tasarısı ve teklifleri yasalaşıncaya kadar çalışacak.
 

Hisse Başarıyla eklendi