Tatlı cadı hedef gösterdi

19.03.2013 - 12:08 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/349MeredithWhitney.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/349MeredithWhitney.jpg">Bankacılık analisti Whitney küresel belirsizlik dönemi için ABD piyasalarını önerdi.

Piyasaların tatlı cadısı lakaplı Meredith Whitney küresel piyasalarında yaşanan belirsizlikte ABD hisse senedi piyasalarını önerdi.

Piyasaları sarsan ve borç krizi endişelerini alevlendiren Güney Kıbrıs kurtarmasının ABD varlıkları için yararlı olacağını söyleyen bankacılık analisti Meredith Whitney, güvenli ve sağlam bir şey arayanların ABD’ye geldiğini bu nedenle de çok para olduğunu belirtti.

Hisse senedi piyasalarında boğa olunması öneren Whitney, ABD hisseleri alıp almayacağı sorusuna kesinlikle diye yanıt verdi.

Yaptığı açıklamada kariyeri süresince ABD hisseleri için hiç bu kadar boğa eğilimli olmadığını belirten bankacılık analisti, “hiç bu kadar yapıcı olmamıştım. diye konuştu.

Whitney, BofA ve Discover hisseleri için tavsiyesini yineledi, BofA’nin 2014 yılına kadar fiyatını ikiye katlayabileceğine de dikkat çekti.


 

 

Hisse Başarıyla eklendi