Sun`dan Kablosuza 100 Milyon Dolar

13.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


iForce projesi çerçevesinde .com şirketlerini geliştirmeye çalışan Sun, yeni yapılanan kablosuz iletişim bölümüyle, kablosuz ortamda yeni iletişimler yazılımı ve 100 milyon dolarlık yatırım ortaya koyuyor.

Sun Microsystems, kablosuz internet üzerinden gelişmiş servis dağıtımını sağlayan yapıyı kurduğunu duyurdu. Sun, kablolu internet dünyasındaki tecrübesinin desteğiyle, gelişmekte olan kablosuz web altyapısı ürünleri, programları ve bu konuyla ilgili hizmet stratejisini belirledi. Halen Graviton, Everypath, WhereNet ve Nuance gibi kablosuz çözümlerini geliştirmek isteyen birçok şirketi finanse eden Sun, şirketlerde yenilikçi kablosuz teknolojiler yaratmak için önümüzdeki yıl 100 milyon dolar yatırım yapacak. Sun`ın gelecekteki yatırımlarında ise kablosuz teknolojilerini geliştirmek isteyen yerel servisler ve güvenlik şirketlerini desteklemesi söz konusu olacak. Sun`ın kablosuz için dört parçalı stratejisi, müşterilerine yeni ve eşsiz kablosuz servisler dağıtan; dünya klasmanında ortaklıkları büyüten; ölçeklenebilir, taşıyıcı sınıfı, yüksek kalitede ölçülebilir platformu dağıtan ve geleceğin kablosuz ağlarına açık standartlar sunan bir yapıyı içeriyor.

Yeni iş unitesi Kablosuz Mükemmellik Merkezi`yle i - Force kablosuz iletişim girişimi için iki yeni hizmet uygulaması ve 50`den fazla katılımcı partner.Kablosuz şirketlere 100 milyon dolar finansman SunNetscape ortaklığı olan iPlanet ECommerce Çözümleri`yle servis sağlayıcılara, gelişmiş takvim, haberleşme uygulamaları ve go - to - market programından oluşan yeni iletişim yazılım platformu Mobil araçlar için geliştirilmiş Java teknolojisi adaptasyonu Sun`ın 3. nesil kablosuz ağları hedefleyen taşıyıcı sınıf sunucu platformu ve SunTone Sertifika ve Markalama Programı yeni teknolojilerinin öngösterimi. (FİNANSAL FORUM)
 

Hisse Başarıyla eklendi