Soksa Soksa Sinop Orme Ve Konfeksiyon San. Ve Tic. A. S.`nin Aciklamalarinin Celiskili Gorulmesi Nedeniyle Borsa Baskanligi`nca

07.07.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Ilgi: 07.07.1998 tarihli, 4/GID-1215/RA-BG/10834 sayili yaziniz.
Ilgi (a) kayitli yazimizda Hamim Soylu`nun devir protokolundaki taahhutlerini yerine getimemesi sebebi ile protokolun munfesih sayilacagi tarafimizdan belirtilmisti. Cok tabiiki bir sozlesmenin feshinin karsi tarafa (yani Hamim Soylu`ya) bildirilmesi halinde hukuki prosedur baslar. Bu prosedur henuz baslamamistir. Sadece bu konuda Ana Turizm A.S. ile Aysun Sunar`in bir talep haklarinin bulundugundan devir protokolunun munfesih sayilacagi aciklamasi getirilmistir.
Ote yandan Hamim Soylu, kendisine ait hisse senetlerini kendi nam ve hesabina Sirketimizde muhafaza ettirmis, bir bedel odemediginden de simdiye kadar teslim almamistir. Bu husus Hamim Soylu`nun hisedar olmadigi anlaminda anlasilmamalidir.
Ilgi (c) yazimizda ise Hamim Soylu esasen protokolun feshini kendisi de istemekte ve yonetimde yer almak istemedigi bildirilmistir.
Her iki yazida bir celiski olmayip devir protokolunun feshine iliskin hukuki prosedur kendisinin yurt disinda olmasi sebebiyle baslamadigindan yanlis anlasilmistir. Devir protokolu henuz feshedilmemis, Hamim Soylu halen hukuken sirket ortagi olarak bulunmaktadir.
Bu aciklamalarimiz dogrultusunda degerlendirmenin yapilmasini rica ederiz." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi