Sktas Soktas Pamuk Ve Tarim Urunlerini Degerlendirme Ticaret Ve Sanayi A.s.`nin 23.03.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

23.03.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Sirketimiz ortaklarindan Muzaffer Mufit Kayhan, Arife Seyda Kayhan, Muharrem Hilmi Kayhan, Eyup Hilmi Kayhan ve Kayhan Holding A.S.` nden kamuya duyurulmasi amaciyla asagidaki bilgiler tarafimiza ulasmistir.
1)Muharrem Hilmi Kayhan ve Eyup Hilmi Kayhan`in piyasada dolasimda bulunmayan hisselerin ruchan hakki kuponlarini diger ortaklardan satin alarak, bu kuponlarin ruchan haklarini 22 Mart 1999 tarihinde kullanmakla ortakligimizdaki toplam pay oranlari ayri ayri %11.5`e ulasmistir.
2)Diger taraftan, yukarida isimleri gecen Kayhan Ailesi fertleri ve cogunluk hissesine sahip olduklari Kayhan Holding A.S. olarak 1 Nisan 1998 tarihinden itibaren gecen yaklasik 12 aylik surede IMKB`dan ve yukarida bahsedilen alimlarin birlikte toplami sermayenin %10`unu asmistir. Dolayisi ile, SPK`nun Seri:IV No:8 satili Tebligi`nin 17. Maddesi uyarinca cagri yapma yukumlulugu dogmustur. Ancak, ayni maddenin ortakligin sermaye dagilimi geregince yonetim hakimiyetinde hic bir degisiklik olmamasi ile ilgili kismina istinaden muafiyet talebi basvurusu hafta sonuna kadar yapilacaktir. Kurul`un inceleme sonrasi verecegi karar kamuya ivedilikle duyurulacaktir. (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi