Samsung’dan `bedava kitap` uygulaması

19.04.2014 - 11:22 | Son Güncelleme :

Samsung, akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının ücretsiz kitap okumalarını sağlayacak bir uygulama için Amazon ile anlaştı

https://i.bigpara.com/i/55big/samsung.jpg

<ımg style="HEIGHT: 234px; WIDTH: 334px" hspace="10" vspace="5" src="http://i.bigpara.com/i/55big/samsung.jpg" width="3000" align="right" height="1735" 2804px="" wıdth:="" 1215px;="">

Samsung, akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının ücretsiz kitap okumalarını sağlayacak bir uygulama için Amazon ile anlaştı.

İsmini Amazon’un özellikle dijital kitapların okunması için çıkardığı tabletinden alan “Kindle for Samsung” uygulamasıyla kullanıcılar yılda 12 adet kitabı ücretsiz olarak indirebilecek. Her ay 4 değişik kitap seçeneği sunulacak uygulamada en çok satan kitapların ise bu şekilde sunulması şu anda düşük ihtimal görülüyor.

Digitaltrends.com’un haberine göre başta sadece Galaxy S5 cihazları için düşünülen uygulama, daha sonra tüm Samsung Galaxy akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına sunuldu.

Uygulama ayrıca 500 bin adet kitap, dergi ve gazeteye erişim de sağlayacak. Ayrıca kullanıcılarına bazı kitapları önce satın alma fırsatı da tanıyacak.

Samsung uygulamanın 90 ülkede indirilebileceğini söyledi. Kullanıcılar "Kindle for Samsung" uygulamasını ise Google Playstore`dan değil yalnızca Samsung`un sitesinden indirebilecek.







 

 

Hisse Başarıyla eklendi