Samsung Bitcoin’e bir adım daha yaklaştı

27.11.2014 - 15:54 | Son Güncelleme :

Yakında Samsung Bitcoin'i kabul edebilir

https://i.bigpara.com/i/55big/samsung_telefon_650_2.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/samsung_telefon_650_2.jpg">

Bitcoin altyapı hizmeti sunan BitFury, Samsung’un stratejiden sorumlu üst yöneticisi Young Sohn’ı stratejik danışma kuruluna aldı.


BitFury CEO Valery Vavilov, yapılan resmi duyuruda; Young Sohn’un danışma kuruluna katılımı dolayısıyla büyük heyecan duyduklarını ifade etti. Vavilov ayrıca, Sonh’un elektronik ürünler ve yarı iletkenler hakkındaki geniş deneyiminin elektronik cihaz pazarında kendilerine büyük iş fırsatları sağlayabileceğini vurguladı.

Samsung yöneticisi Young Sohn ise, BitFury’nin veri merkezi teknolojileri ve özel tasarım çiplerde çok iyi durumda olduğunu belirtiyor. Ayrıca şirketin projelerinde güçlü ve istikrarlı olduğunu, bu tutumun şirkete küresel olarak itibar sağlamasının yanı sıra yeni iş fırsatlarını da getirebileceğini ön görüyor.

Bitcoin altyapısı Blockchain ile yapılabilecekler düşünüldüğünde, yakın gelecekte bir kripto para şirketi ile Samsung’u işbirliği içerisinde görebiliriz. Böyle bir olayın gerçekleşmesi Bitcoin’in hem değeri hem de yaygınlaşması bakımından büyük fırsat olabilir.

 

Hisse Başarıyla eklendi