Şahinler Avrupa`nın en büyükleri listesinde

26.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Tekstil Dergisi Wir Schafft`ın yayınladığı, dünyanın ve Avrupa`nın en büyük hazır giyimcileri sıralamasında Şahinler Holding, çocukta Avrupa`nın 4., hazırgiyimde ise dünyanın 26. büyük şirketi oldu

Şahinler Holding`in, dünyanın en büyük hazır giyimcileri listesinde yer aldı. Tekstil Dergisi Wir Schafft`ın yayınladığı, dünyanın ve Avrupa`nın en büyük hazır giyimcileri sıralamasında Şahinler Holding, çocukta Avrupa`nın 4., hazırgiyimde ise dünyanın 26. büyük şirketi oldu. ABD`de kurulu Dünyaya Yönetenler Kulübü`nün tek Türk üyesi olan Kemal Şahin, dünyanın ünlü markalarının yeraldığı hazır giyimciler listesinde, Şahinler Holding ile dünyanın ünlü markalarıyla yarıştı.

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, ABD ve Avrupa`nın pek çok ülkesinde yeralan 360 mağazayla yılda 50 milyon parça hazır giyim satışı yaptıklarını kaydetti. Şahin, kendi markaları olan Adesa, Zutano, Mills For Kids, Mill Jean, Bil kont jens, jeanthy Vestino`nun yanı sıra Direktiouns, Oxide, Noxon, Vision ile Fila, Puma, Walt Disney, Nautica, Polo, Otto, Gerry Weber, Furby , Action Men ve Alberto markalarına da fason üretim yaptıklarını bildirdi. (YENİ BİNYIL)
 

Hisse Başarıyla eklendi