Sabancı: Türbanı konuşmak için erken

19.09.2007 - 16:01 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/

SABANCI Grubu’nun Başkanı Güler Sabancı, Anayasa taslağında tartışılan türban konusunda konuşmak için erken olduğunu söyleyerek Ne kadar güzel ki, Anayasa değişikliği konusunda herkes hemfikir ve bu konu bütün taraflarca tartışılabiliyor dedi.

HÜRRİYET

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen’e Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kuvvetli bir kişilik olduğunu, bunun da Türkiye için bir şans olduğunu söyleyen Sabancı, dördüncü yılına giren Eylül Resepsiyonu’nu dün akşam iftar seçenekli olarak verdi.

Resepsiyonda bu kez, iki farklı menü uygulandı. Kabinenin üç bakanı Devlet Bakanları Mehmet Aydın, Mehmet Şimşek ve Mehmet Ali Şahin ile DSP Genel Başkanı Zeki Sezer iftarlarını resepsiyonda piyanonun yanında açtılar.Resepsiyon ayrıa ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, türbanlı eşiyle birlikte Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, ATO Başkanı Sinan Aygün, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson ve bazı bürokratlar katıldı.

Konuklar için salonun bir köşesinde hurma, zeytin, mercimek çorbası, pilav, börek, et yemeğinden oluşan açık büfe hizmet sunarken, garsonlar da, ravioli, havyar, kaz ciğeri, sigara böreği gibi kanepeler ve alkollü alkolsüz içecek servisi yaptılar. Alkollü içki ve kanepelere yabancı diplomatlar ilgi gösterdi.

 

Hisse Başarıyla eklendi