Rksev Raks Elektrikli Ev Aletleri Sanayi Ve Ticaret A. S.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen

22.10.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi: 22.10.1998 tarihli Hurriyet Gazetesi`nde cikan sirketimizle ilgili habere istinaden gondermis oldugunuz 22.10. 1998 tarih ve 4/GID-1877/RA-BG/17756 sayili yaziniz.
Sirketimiz istiraklerinden Raks Sanayi Urunleri Dagitim ve Pazarlama A.S. ile De`Longhi SpA arasinda; De`Longhi urunlerinin Turkiye`de satis ve dagitimi ile ilgili olarak 1 Ocak 1998 tarihinden gecerli olmak uzere distributorluk anlasmasi imzalanmistir. Bu nedenle De`Longhi ilgi gazetenin ayni sayfasinda konuya iliskin uyari ilani da vermistir.
1 Ocak 1998 tarihinden bugune kadar; sirketimizle De`Longhi arasinda, uretimin Turkiye`de sirketimiz tarafindan yapilmasi konusunda teknik detaylar gorusulmektedir. De`Longhi urunlerinin Turkiye`de uretimlerini yapmak uzere 3 aylik deneme surecine girilmistir. Bu deneme sureci sonunda sirketimiz ile De`Longhi arasinda lisans anlasmasi yapilacaktir.
Bu lisans anlasmasinin gerceklesmesi halinde sirketimiz tarafindan uretilen De`Longhi urunleri sadece Turkiye`de satilmayacak olup; Ermenistan, Azerbaycan, Kirgizistan, Moldova, Tacikistan, Turkmenistan, Ozbekistan, Gurcistan ve Kuzey Kibris`a da sirketimiz tarafindan ihracat imkani saglanacaktir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi