Piyasaların kitlendiği tutanaklar açıklandı

21.08.2013 - 21:27 | Son Güncelleme :

Fed Açık Piyasa Komitesi`nin (FOMC) Temmuz ayı toplantı tutanaklarını açıkladı

https://i.bigpara.com/i/55big/Bernanke22.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/ben-bernanke.jpg">FOMC Temmuz ayı toplantı tutanaklarına göre yetkililer, Başkan Ben S. Bernanke`nin çizdiği takvim konusunda genel olarak destekleyici görünüyorlar.

Fed Açık Piyasa Komitesi`nin (FOMC) Temmuz ayı toplantı tutanaklarına göre yetkililer, Başkan Ben S. Bernanke`nin ekonomi beklentiler doğrultusunda gelişmeye devam ederse bu yıl içerisinde tahvil alımlarını azaltmaya başlayıp 2014 yılının ortalarında sonlandırma şeklinde çizdiği takvim konusunda genel olarak destekleyici görünüyorlar.

DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Rapora göre 30-31 Temmuz`da gerçekleştirilen toplantıda, neredeyse bütün üyeler tahvil alım programında bir değişiklik yapılmasının henüz uygun olmadığı görüşünde birleşirken, birkaç üye ise tahvil alımlarının plan doğrultusunda kısmen azaltılmasının yakın zamanda gerçekleştirilebileceği yönünde görüş belirttiler.

Raporda ayrıca, Birkaç üye, tahvil alım hızında bir değişiklik yapılmadan önce sabırlı olunması ve bütün ekonomik verilerin değerlendirilmesinin önemini vurguladı. Üyelerin tamamına yakını komitenin bu yıl içerisinde alımları azaltma planın konusunda genel olarak tatminkar denildi.

 

Hisse Başarıyla eklendi