Piyasaların gözü bu toplantıda!

31.08.2012 - 07:50 | Son Güncelleme :

FED Başkanı Bernanke neler söylecek?

https://i.bigpara.com/i/55big/349borsayabanci21.jpg

Piyasaların merakla beklediği Jackson Hole toplantısında, Bernanke`nin konuşması öne çıkıyor

Uluslararası piyasaların merkakla beklediği Jackson Hole toplantısı bugün başlıyor. İlk kez 1978 yılında düzenlenen toplantı ABD Merkez Bankası (FED) tarafından her yıl düzenli olarak Wyoming eyaletinin Jakson Hole kasabasında gerçekleştiriliyor. Toplantıya merkez bankası başkanları, dünyaca ünlü akademisyenler ve basın mensupları katılıyor.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

DÖVİZ KURLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Bu yıl ki toplantıya Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Mario Draghi`nin katılmayacağı açıklanırken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı`nın da toplantıya katılması bekleniyor.

Finansal piyasalar bu yılki Jackson Hole toplantısına büyük önem veriyorlar. Daha önceki iki parasal genişlemenin duyurulduğu bu toplantıda FED Başkanı Ben Bernanke`nin konuşması piyasaların en öncelikli gündem maddesini oluşturuyor.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

 

Hisse Başarıyla eklendi