Petrol Ofisi A.s.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklamaya Cevaben Gelen 10. 06.1998 Tari

10.06.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Ilgi: 09.06.1998 tarih ve 4/GID-1012/RA-BG/9004 sayili yaziniz.
09.06.1998 tarihinde Reuters haber ajansinda gecen ve Petrol Is sendikasi genel baskani Bayram Yildirim`a atfen yayinlanan aciklamalar, Petrol Is sendikasi genel merkezince POAS genel mudurlugunun iradesi disinda aldigi kararlari icermektedir.
Konu Petrol Ofisi A.S.`nin ozellestirilmesine karsi Petrol Is sendikasinca yurutulecek calismalari kapsamaktadir.
Tum kamuoyunca bilindigi uzere petrol sektoru isyerlerinde grev yasagi bulunmakta ve is birakma, is engelleme gibi eylemler gerek yasalar onunde gerekse cari toplu is sozlesmesi kapsaminda mumkun gorulmemektedir. Bu konuda gerek isci personelimizin gerekse isci sendikasinin kanuna aykiri eylemlere tevessul etmemelerini teminen gerekli uyarilar tum teskilatimiza ve Petrol Is sendikasina yapilmaktadir.
Petrol Ofisi A.S.`ne ait isyerleri bugune kadar oldugu gibi bundan sonra da ulkeye sundugu hizmeti aksatmadan yerine getirecek ve olasi eylemlere karsi ulkede akaryakit sikintisi meydana getirmeyecek kapasiteye ve is disiplinine sahiptir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi