Pamuk Artık İnternetten Satılacak

08.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Türkiye`deki pamuk alıcı ve satıcısının güvenli bir ortamda ticaret yapması amacıyla kurulan Kotonline, dünyadaki ilk ve tek pamuk platformu olmaya aday...


Türkiye`deki pamuk alıcısı ve satıcısının, güvenli bir ortamda ticaret yapması için internet sitesi kuruldu. Site, pamuk alıcısı ve satıcısına en doğru kararları verebilmeleri için, güncel bilgi, analiz ve yorumlarla donatılıyor. Çalık Yatırım Bankası, Koç.net A.Ş., Gap Pazarlama A.Ş., Gap İplik A.Ş. ve Güneydoğu İplik A.Ş.`nin kurucu ortakları arasında bulunduğu www.kotonline.com isimli site pamuk ve iplik üreticileri ve hazırgiyim sanayicilerine yönelik olarak hazırlanmış. Site, pamuk üreticilerinin hava durumundan, petroldeki dalgalanmalara kadar her etkenden haberdar olabilmesi, iplik üreticilerinin ise dünyadaki tüm pamuk fiyatlarını an an izlemesi ve iplik kullanımı üzerinde etkisi olan trendlerle ilgili bilgi sahibi olmasını sağlayacak.


Dün Ali Koç tarafından tanıtılan Kotonline, Yunanistan, Bulgaristan, Özbekistan, Türkmenistan, İsrail, İran, Suriye ve Mısır gibi bölgenin önemli pamuk yetiştiricisi ülkeleri arasında Bölge Pamuk Merkezi olmaya hazırlanıyor. Kotonline`ın hizmetlerinden yararlanabilmek için üye olarak kaydolmak gerekiyor. Siteden pamuk alan üyeler, seçilerek listeye girebildiklerinden, pamuk üreticilerinin de olası mağduriyetleri önlenmiş olacak. (YENİ BİNYIL)
 

Hisse Başarıyla eklendi