Otoyu Şimdi Al Parasını Sonra Öde

12.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :



Otomotiv şirketleri düşen satışları tekrar yükseltmek için peşin ödemede 1 milyar lira indirimden, 55 ay vadeye kadar çeşitli kampanyalar başlattı

Mali krizle birlikte faizlerin yükselmesi otomotiv şatışlarını bıçak gibi keserken, şirketler satışları artırmak için çeşitli kampanyalara başladı. Yılsonundaki uzun bayram tatiliyle satışların daha da düşeceğini öngören otomotiv şirketleri, kalan bu günleri değerlendirmek amacıyla kampanyaları yaptıklarını belirttiler. Şirketler, yılsonuna kadar sürdürecekleri kampanyalarda, 36 aydan 55 aya kadar taksit imkânı sunarken, kredi faiz oranlarını 3.75`e kadar indirdi. Bunun yanı sıra peşin alımlarda 1 milyar lira indirimlere gidildi. Renault`nun yeni kampanyasında, otomobil satın alan tüketiciler, sadece teslim bedelini ödeyerek araçlarına kavuşuyor. KDV dahil otomobil bedelini ise Kurban Bayramı`ndan sonra ödüyor.

TİCARİ DE DAHİL

Bu arada yılsonu kampanyaları sadece otomobil ile sınırlı kalmadı. Otomotiv şirketleri, ayrıca ticari araçlarda da uzun vadeli satışlara gitti. Peugeot, yüzde 0`dan saşlayan faiz ve 24 aya varan vade imkânlarıyla Peugeot Boxer Panelvan ve Boxer Minibüs gibi araçları tüketicilere sunuyor. (SABAH)
 

Hisse Başarıyla eklendi