`Noodle` sevildi ikinci şube Taksim`e

01.02.2008 - 09:52 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/
Dünyada noodle (Japon makarnası) uzmanı olarak bilinen ve Japon yemeğini sevdirmesiyle tanınan ünlü restoran Wagamama, Levent Kanyon Alışveriş Merkezi`ndne sonra Türkiye`deki ikinci şubesini Taksim`de açtı. İlk günden itibaren büyük ilgi gören ve 260 bin kişiyi ağırlayan Wagamama`nın, İstiklal Caddesi`nde AFM pasajında açtığı yeni restoran, dünyanın en büyük restoranlarından biri oldu.
Wagamama Taksim`in özellikle öğrenciler ve bölgede yaşayan yabancılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Wagamama, Beyoğlu`nda günde 1.5 milyon kişinin ziyaret ettiği İstiklal Caddesi`ni hedef olarak seçti. 10 ülkede 80`e yakın restoranla hizmet veren Wagamama, Japonların yüzlerce yıllık noodle geleneğini sürdürüyor. Sigara yasağına hükümetten önce başlayan restoranlarda sigara içilmiyor. Şirket yetkilileri bu nedenle müşteri sayılarının arttığını söylüyor.

Türk usulü noodle yaptılar
İngiltere kökenli bir marka olan Wagamama İngiltere`nin yanı sıra ABD, Avustralya, Belçika, Danimarka, Dubai, Hollanda, İrlanda, Yeni Zelanda ve Türkiye`de faaliyet gösteriyor. Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre Türkiye`de ilk kez denenen bir noodle çeşidi İngiltere`deki merkezde kabul edildi. Dünyada sadece Türkiye`de yapılan biftekli ve tavuklu noodle`ın, diğer ülkelerde de yapılması bekleniyor.

 

Hisse Başarıyla eklendi