Nema ödemeleri mart programında

16.02.2004 - 09:28 | Son Güncelleme :


Devlet Bakanı Ali Babacan, Zorunlu Tasarruf Hesabı`ndan yapılacak nema ödemelerinin mart ayında programa alındığını söyledi.

Babacan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı Siyaset Akademisi tarafından düzenlenen ``Yerel Yönetim Programı``nda konuşmak üzere geldiği parti binasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Babacan, bir gazetecinin nema ödemelerinin mart ayında yapılıp yapılmayacağına ilişkin sorusuna karşılık, ``Şu anda öyle görünüyor. Mart ayında programa alınmış durumda. Tam gününü henüz, şu anda söyleyemeyeceğim. Ama daha sonra açıklanacak`` dedi. ``Uzan Grubu şirketlerinin yönetimine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulması``na ilişkin bir başka soru üzerine ise Babacan, ``Bu TMSF`nin kendi kararıdır. Bizim diyeceğimiz bir şey yok`` diye konuştu.

Uluslararası Para Fonu`nun (IMF) geliş tarihinin netlik kazanıp kazanmadığı sorusuna Babacan, ``Kesinleşince açıklayacağız`` yanıtını verdi. Babacan, `kaynak paketi, konusunda teknik çalışmaların devam ettiğini, kesinleştiğinde açıklanacağını söyledi.


 

Hisse Başarıyla eklendi