Mzhld Mazhar Zorlu Holding A.s.`nin 19.04.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

19.04.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"18-24.04.1999 tarihli Borsa Analiz Dergisi`nde "Mazhar Zorlu Holding Guney Dogu`da proje ataginda" baslikli bir yazi yayinlanmistir.
Bilindigi uzere, Kemal Zorlu hem Mazhar Zorlu Holding A.S. ve hem de Gucbirligi Holding A.S.`nin yonetim kurulu baskani olarak gorev yapmakta olup Guney Dogu Bolgemizde istihdamin arttirilmasi, bu amacla yeni yatirimlar yapilmasi gibi Turkiyemizin gundeminde olan bir konuda gorus bildirmislerdir.
Kemal Zorlu, Gucbirligi Holding A.S. olarak Guney Dogu`da 6 ayri bolgede ruzgar enerjisi etud calismalari yaptirdiklarini olumlu sonuc alinmasi halinde ruzgar enerjisi projesinin Guney Dogu`da yapilabilecegini bildirmis olup, Mazhar Zorlu Holding olarak Guney Dogu bolgemize yonelik somut bir projemiz yoktur. Bolgedeki gelismeleri, GAP`in orta ve uzun vadeli etkilerini yakindan takip etmekteyiz. Halka acik bir sirket olarak, somutlasma yolunda olabilecek her turlu proje ve girisimimizi, IMKB prensipleri dahilinde, Kurulusunuza onceden ve yeterli detayda sunacagimiz tabiidir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi