Müşerref ülkeden ayrıldı

13.11.2001 - 23:16 | Son Güncelleme :

ABD`deki temaslarını tamamlayan Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, saat 15.55`de Pakistan Havayolları`na ait bir uçakla İstanbul`a geldi


ABD`deki temaslarını tamamlayan Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, saat 15.55`de Pakistan Havayolları`na ait bir uçakla İstanbul`a geldi.

Müşerref, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi`nde, Başbakan Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit tarafından karşılandı. Karşılamada Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel, İstanbul Valisi Erol Çakır, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Ergün Saygun, İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ve Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilcisi Acar Germen de hazır bulundu.

Tören mangasını selamladıktan sonra Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi`ne geçen Pakistan Devlet Başkanı Müşerref, burada Başbakan Bülent Ecevit ile görüştü. Görüşmeye, Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel de katıldı.

Daha sonra Pakistan Başkanı Pervez Müşerref Pakistan Havayollarına ait bir uçakla ayrıldı.Pervez Müşerref`i Atatürk Hava Limanı Devlet Konukevi`nden Başbakan Bülent Ecevit,eşi Rahşan Ecevit,Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel,İstanbul Valisi Erol Çakır,3.Kolordu komutanı Korgeneral Ergun Saygun,İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ve Dışişleri Bakanlığı İstanbul temsilcisi Acar Germen uğurladı.



 

Hisse Başarıyla eklendi