Menufy Bitcoin kullanımına başladı

07.05.2014 - 17:21 | Son Güncelleme :

Yelp’ten sonra, Menufy da Bitcoin’i Entegre Etti

https://i.bigpara.com/i/55big/

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/bitcoin_650_4.jpg">

Yelp’teki ödeme seçenekleri kısmı, 28 Nisan tarihinde bir güncellemeye tabi tutuldu ve bu gelişme ile Bitcoin için çok önemli bir adım atıldı.

Türkiye’de de faaliyet gösteren Yelp, günlük ziyaretçi sayısı olarak 100 bini aşıyor ve bu Bitcoin için müthiş bir pazar alanı yaratıyor. Yelp blog sayfasında yer alan habere göre, işletmeciler artık Bitcoin’le ödeme seçeneğini Yelp sayfalarında ekleyebilecekler. Coinkolik muhabiri Yağız Akdil`in haberine göre; artık kullanıcılar, ödeme proseslerinde kullanıcılara ve satıcılara bir çok kolaylık sağlayan Bitcoin’in hangi işletmeler tarafından kabul edilip edilmediğinde Yelp üzerinden erişebilecekler.

Menufy da Bitcoin’i Entegre Etti

İnternet üzerinden yemek siparişi imkanı sağlayan Menufy, Coinbase ile yaptıkları ortaklık ile artık ödemelerde Bitcoin kabul etmeye başladı.

ABD’de 400′ün üzerinde konuma servis veren Menufy’ın Bitcoin kabul etmesi ile birlikte, işletme sahipleri de kredi kartı için ödemeleri gereken ücretler de azalıyor. İşletme sahipleri Bitcoin’le ödeme almanın avantajlarını öğrendikçe, kullanıcıları Bitcoin ile ödeme yapmaya ikna etmeleri çok olası gözüküyor.

 

Hisse Başarıyla eklendi