Meges Meges Boya Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin Odenmis Sermayesinin 250 Milyar Tl`den 1 Trilyon Tl`ye Yukseltilmesiyle Ilgili Olara

26.05.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Sirketimiz Esas Sozlesmesinin sermayeye iliskin 6. Maddesinde yapilan degisiklik Baskanliginizin 13 Nisan 1998 tarih ve OFD-679 no`lu yazisi geregi uygun gorulmustur.
Sermaye artiriminda 1997 yili dagitilacak 140.000.000.000.- TL temettunun tamaminin sermayeye ilave edilerek hisse senedi olarak dagitilmasi ile ilgili prosedurler tamamlanmis ve Genel Kurul`un onayindan gecmis daha sonra sermaye artisinin gorusuldugu Olaganustu Genel Kurul`un onayindan da 04.05.1998 tarihinde gecmis ve artan sermayenin Kurul Kaydina alinmasi icin gerekli muracaatlar yapilmisti.
Basvuru sonrasi eksik belge ve bilgiler de tamamlanmis bulunmaktadir. Esas Sermaye Sistemi`ne tabi olan sirketimiz sermaye artirimi ile ilgili Olaganustu Genel Kurul Kararini Istanbul Ticaret Sicili`ne tescil icin muracaat etmis bulunmaktadir.
Sermaye artisi basvurumuzun Baskanliginizin tetkikinde bulunmasi dolayisiyla artirilan sermayeye ait hisse senetlerimiz Kurul Kaydi`na alinmadigi cihetiyle (Temettugu karsiligi hisse senetlerini alacak) Ortaklarimiza hisse senetlerinin Olagan Genel Kurul`da kararlastirilan 29.05.1998 tarihi itibariyle teslim edilmesi imkani elde edilememektedir.
Sirket kari`nin Mayis ayi sonuna kadar dagitilmasina amir Teblig`de ongorulen sarta yukarida arz edilen nedenle uyulamadigindan, bu konuda bir aylik ek bir sure verilmesi tensiplerinize sunulur." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi