Marshall Boya Ve Vernik Sanayi A.s. Ile Ilgili Olarak Abn Amro Yatirim Menkul Degerler A.s. `nin 03.06.1998 Tarihinde Gelen Yazisi

03.06.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Cagri yolu ile hisse senedi toplanmasi icin Sermaye Piyasasi Kurulu`na basvuru.
26.05.1998 tarihli Baskanliginiza yazmis oldugumuz mektupda duyuruldugu uzere Akzo Nobel Grup Sirketleri ("Akzo Nobel"), Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.S.`nin ("Marshall Boya") hisselerini cagri yolu ile toplama yukumlulugune aracilik etmek uzere ABN Amro Yatirim Menkul Degerler A.S.`ni danisman firma olarak secmistir. Bu dogrultuda Akzo Nobel adina Kurul`un Seri: IV, No: 8 sayili "Halka Acik Anonim Ortakliklar Genel Kurullarinda Vekaleten Oy Kullanilmasina ve Cagri Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasina Iliskin Esaslar Tebligi"nin 14. maddesi ve devami uyarinca diger ortaklara ait hisse senetlerini satin almak uzere SPK`na basvuruda bulunulmustur.
Ote yandan, Yabanci Sermaye Dairesi Genel Mudurlugu ve Rekabet Kurulu`nun onaylari alinir alinmaz SPK`na gerekli bildirim yapilacak olup, 23 Mart 1998 tarihli Marshall Boya`nin aciklamasinda da belirtildigi gibi Toprakcioglu ve Uzunyol Aileleri ile Akzo Nobel arasinda varilan mutabakatlar geregi hisse devir islemlerinin kapanmasini belgeleyen dokumanlar da islemin gerceklesmesini takiben SPK`na teslim edilecektir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi