Marshall Boya Ve Vernik Sanayi A.s. Ile Ilgili Olarak Abn Amro Yatirim Menkul Degerler A.s.`nden Borsa Baskanligi`nca Istenen Acik

03.06.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Cagri yolu ile hisse senedi toplanmasi icin Sermaye Piyasasi Kurulu`na basvuru.
2 Haziran 1998 tarihli Baskanliginiza yazmis oldugumuz mektupta belirtilen Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.S.`nin hisselerine ait Cagri Yolu ile Hisse Senedi Toplanmasi hususunda fiyat, miktar ve tarih konusu Sermaye Piyasasi Kurulu`nun ("SPK") onayina baglidir. Sozkonusu hususlarin acikliga kavusabilmesi icin SPK`na gerekli basvurular yapilmistir (Ek: 3, Ek: 4). Akzo Nobel ile Toprakcioglu ve Uzunyol Aileleri arasinda varilan mutabakat geregi hisse devir islemlerinin tamamlanabilmesi icin Yabanci Sermaye Dairesi Genel Mudurlugu ve Rekabet Kurulu`nun onaylari gerekmekte olup, bu onaylar alinir alinmaz SPK`na ve Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi`na ("IMKB") gerekli bildirimler yapilacaktir. Ayrica, 2 Haziran 1998 tarihli mektubumuzda da belirtildigi gibi devir islemi gerceklestikten sonra gerekli aciklamalar SPK ve IMKB nezdinde yapilacaktir.
Konuya iliskin Baskanliginizin herhangi bir nedenle ek bilgi istemesi durumunda ilgili bilgi en kisa zamanda hazirlanarak tarafiniza sunulacaktir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi