Makina Takim Endustrisi A.s.`nin T.c. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanligi`nin Tedas`a Ait Elektrik Dagitim Tesisleri`nin Isletme H

16.02.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


Makina Takim Endustrisi A.S.`nin T.C. Enerji ve tabii Kaynaklar Bakanligi`nin TEDAS`a ait Elektrik Dagitim Tesisleri`nin isletme haklarinin ozelsektore devredilmesi ile ilgili olarak (B) grubu gorev bolgelerinden 5 bolgeye ait degerlendirme calismalarinin neticelendirildigini Borsamiza bildirmesi uzerine borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 16.02.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Ilgi:16.02.1998 tarih, 4/GID-368/NK/2557 sayili yaziniz. 21.01. 1998 tarihli ozel durum aciklama formunda belirtildigi uzere Sirketimiz "B" Bolgesi`nde yeralan Eskisehir-Kutahya-Bilecik enerji dagitim ihalesine katilmis bulunmaktadir. Ilgi yaziniz ekindeki Enerji ve tabii Kaynalar Bakanligi`nin basin bulteninde 8 no.lu gorev bolgesinde yeralan bu ihalenin sirketimiz disinda bir konsorsiyuma verildigi anlasilmaktadir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi`ndan dogrudan sirketimize ulasmis resmi bir bilgi bulunmamaktadir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi