Magic Life`tan Uludağ`a Tesis

17.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :



Turist sayısının geçen yıla göre yüzde 38 artması yeni yatırımların önünü açtı. Magic Life, Avusturya`dan sonra Türkiye`de de kış turizmine girecek

Turizmde kötü günler yavaş yavaş atlatılırken Magic Life Grubu, son 10 yıl içindeki en başarılı dönemini yaşıyor. Bu yıl 2.9 milyon geceleme, 221 milyon mark ciro ve 290 bin turist ile Magic Life tarihinde önemli bir doruk noktasına ulaşıldığını söyleyen Magic Life International Başkanı Cem Kınay, 2000 yılı hem bizim hem de Türk turizmi için umut yılı oldu. Geçen yıla göre turist sayısında yüzde 38`lik artış yaşandı dedi. Bu başarılı yılın 2001`in de iyi geçmesi konusunda umutlarını artırdığını vurgulayan Kınay, bu amaçla son 10 yılda yaptıkları yatırımı önümüzdeki 4-5 yıl içinde erçekleştireceklerini belirtti.

Borsaya hazırlanıyor

2005`e kadar cirolarını 600 milyon mark, yatak kapasitelerini ise 30 bine çıkartacaklarını anlatan Kınay, hedeflerinin 600 bin turist olduğunu açıkladı. Kınay, turizmin Türkiye için bir numaralı sektör olacağını öne sürdü. Şu anda faaliyet gösterdikleri Türkiye, Avusturya, Tunus ve Yunanistan`ın arasına 2001`de Mısır ve Bulgaristan`ı da kleyeceklerini aktaran Kınay, kış turizmine de yatırım yapacaklarını söyledi. 15 Aralık`ta Uludağ`da Magic Life Kartanesi adlı tesisi hizmete açacaklarını belirten Kınay, bu sayede hem İstanbul hem de Bursa`yı aynı anda sunan paket programlar hazırlayabileceklerini ifade etti. Magic Life`ın Türkiye`nin Avrupa`da yarattığı tek marka olduğuna değinen Kınay, bu markayı geliştirebilmek için bugüne kadar 60 milyon mark harcadıklarını vurguladı. Kınay, grubu halka açmayı düşündüklerini de söyledi.(RADİKAL)
 

Hisse Başarıyla eklendi