Kuralkan,Peugeot`ya güveniyor

13.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


1999 yılında 1 milyar 760 milyon frank ciro gerçekleştiren Peugeot Motocycles, bir önceki yıla göre yüzde 6`lık büyüme sağladı.


Kuralkan Grubu ile 2000`in başında Türkiye pazarına giren Peugeot Motocycles, 2001`de 5 bin adetlik bir satış rakamı hedefliyor. Kuralkan Grubu, Türkiye pazarına Vivacity, Trekker, Speedfight ve Elyseo olmak üzere 4 farklı Peugeot motosiklet modelini pazara sunuyor. Farklı tüketici gruplarına hitap eden modellerden Elyseo, 150 4 zamanlı 125 cc`nin geliştirilmiş bir modeli. Elyseo`da konfor ve güvenliği artırabilmek için şase ve fren sistemi esas alınarak bir modifikasyon yapıldı. Çatalların ve ön fren disklerinin çap ve kalınlıkları artırıldı. Aracın yanık kırmızı, gece mavisi, badem yeşili ve kazan siyahı gibi renk seçenekleri bulunuyor. Keskin hatları ile fark edilen Speedfight ise siyah, pulsar mavisi ve gri renk seçeneklerinde. Kolay kullanımı nedeniyle gençler tarafından tercih edilen Vivacity ise, öteki modellerin renk seçeneklerinin yanı sıra nar kırmızısına da sahip. Şehir dışı kullanımlı Trekker de Torero kırmızısı ve yeni asit yeşili renkleriyle dikkat çekiyor.


1999 yılında 1 milyar 760 milyon frank ciro gerçekleştiren Peugeot Motocycles, bir önceki yıla göre yüzde 6`lık bir büyüme sağladı. Satışların yüzde 70`ini ihracattan sağlayan firma, 1999`da dünya genelinde 246 bin adet motosiklet sattı.


 

Hisse Başarıyla eklendi