Kredi kartı ile telefon faturası tahsilatı ilgi görüyor

29.03.2002 - 11:10 | Son Güncelleme :


Türk Telekom Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından bir süre önce uygulamaya konulan kredi kartı ile telefon faturalarının tahsilatı, aboneler arasında ilgi görmeye başladı.

Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü Ali Ok, yaptığı açıklamada, abonelerin telefon faturalarını daha sağlıklı ortamda ödemesine katkıda bulunmak için bir süre önce uygulamaya koydukları kredi kartı ile ödemenin abonelerce benimsendiğini kaydetti. Uygulamanın, Nevşehir merkezin yanı sıra Avanos, Ürgüp, Kozaklı veGülşehir ilçelerinde de sürdürüldüğünü belirten Ok, şunları söyledi: Ülkemizde kredi kartı kullanım alanları genişledi. Bu imkandan bizde yararlanmak istedik. Bu uygulama vatandaşlarımız için de zaten ideal bir ödeme şekli olarak benimseniyor.

Özellikle nakit parası bulunmayan, ancak kredi kartı bulunan abonelerimiz, telefon faturalarını bankaların yanısıra, mesai saatleri içerisinde birimlerimize ödeyebiliyorlar. Bu vatandaşlar için de büyük kolaylık sağlıyor. Ok, kredi kartı ile ödemelerde, kredi kartı uygulaması öncesindekidönemlere göre toplam tahsilatta yaklaşık yüzde 5 oranında artış olduğunu bildirdi.
 

Hisse Başarıyla eklendi