Koyts Koytas Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin Borsa Baskanligi Tarafindan Spk`nun Seri: Vııı, No: 20 Sayili Ozel Durumlarin Ka

21.09.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


KOYTS Koytas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.`nin Borsa Baskanligi tarafindan SPK`nun Seri: VIII, No: 20 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi`nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 4. maddesine istinaden istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 21.09.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Daha once aciklanmis bilgiler disinda kamuya aciklanmamis ozel bir durumumuz yoktur. Caliskan Holding A.S.`nin Sirketimize gondermis oldugu yazidan Korfezbank`tan ihracat doviz kredisi kullandigi ve bu kredi teminati olarak Korfezbank`a verilen Koytas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S. hisse senetlerinin Korfez Yatirim ve Menkul Degerler A.S. tarafindan Caliskan Holding A.S. `nin hisse senedi satis muvakati olmadan IMKB`da satildigi anlasilmistir. Koytas A.S. bu kredi sozlesmesinde taraf degildir. Yogun fiyat hareketlerinin bu nedenle oldugu tahmin edilmektedir. "(IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi