Köprüde paralı geçişte son hafta

28.03.2006 - 11:18 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/
Boğaziçi Köprüsü’ndeki nakit geçiş gişeleri önümüzdeki pazar gece yarısından sonra kapatılacak. Geçişler OGS (Otomatik Geçiş Sistemi) ve KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) ile yapılacak.

3 Nisan’dan itibaren geçerli uygulamayla Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde de sadece dört nakit geçiş gişesi kalacak. Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü, OGS-KGS Kullan Beklemeden Geç! Yüzde 20 ucuz geç başlıklı 200 bin tanıtım broşürü sürücülere dağıttı ve gişelere büyük boy tanıtım afişleri astı.

Karayolları 17. Bölge Müdürü Yakup Dost, İşinizi son güne bırakmayın uyarısında bulundu. Dost, OGS ve KGS’li geçiş artık hem daha kolaylaştı. Hem de yüzde 20’lik indirim avantajı var. Herkes bundan yararlansın dedi. Türkiye genelinde OGS kullanan araç sayısı 600 bin, KGS kullanan araç ise 140 bin dolayında. Boğaz köprülerinden geçen araçların yüzde 60’ı OGS ya da KGS kullanıyor. OGS için 40 dolar karşılığı YTL ödeniyor. Bu yöntemle alınan elektronik etiketlerin garanti süresi Ziraat Bankası’ndan satın alındığı tarihten itibaren 36 ay. OGS aylık abonelik bedeli
 

Hisse Başarıyla eklendi